San Agustin


-"Lisa, bry dig inte om Guunnar. Du får låna den här tjuren. Han spränger mig"
-"Svenska Gunnar... Kom till playan i natt"
-"Jag kommer Juanita, men jag måste sätta Lisa på villospår"
-"Du skall få för Juanita... Din jävla bock. Här har man varit pilsk i en vecka och inte ett nyp har man fått. Det är bara Vanja som får service."
(Slå du Lisa, de här fjonget knäcker du inte. Det är nog kryckan som får mest stryk.)(Varför skulle jag gå och skryta så vitt och brett om min virilitet... Åtta gånger på samma stånd... Hmmm. Jag har hållit på i två veckor men ännu har jag inte fått in den... Det här är sista chansen... Om man skulle sela på den rätta och köra in den... Stackars Lisa... Det måste vara miljön. Hur kunde jag glömma renhornet hemma?)

(Jag vet nog orsaken. Lisa som prompt vill att jag skall använda kordong... Hmm... AIDS-risken)

(Oh... Pedro... Vilken karl... Vilken tur att jag kunde charma honom... Stackars Gunnar... Han som skröt att han klarade av två fjällor samtidigt. Pyttsan... Han klarar inte av ens Lisa. Fan dom har rumstrerat om i sängen hela natten... Lisa stående på huvudet... För Gunar påstår att det går att flotta ner draggen fast den är mjuk, bara hålet är neråt... Sådär har dom hållit på i två veckor. Ooooh min älskade Pedro kom snart, det brinner i skrevet.)

(Jävla Gunnar... Åtta gånger på samma stånd... Inte ett skjut på två veckor... Jag undrar vad han menar med tekniska hjälpmedel... Blir det ingenting nu heller får jag ge efter för Pedro... Som han går på... Vackra svenska flicka... Undra på att man blir pilsk och ingen hjälp får man... Jävla Gunnar. Det är nog sista resan med han.)-"Lisa... Vackra svenska flicka... Du vara gift med denna karl?... Jak elskar dej... Gullet"
-"Nej för helvete... Jag har aldrig sett honom förr, han har hängt efter mig hela tiden... Skit i honom Juan, vi går och tittar på dina etsningar och har lite kuttra sju, min älskling."

(Jag förstår inte vad han har som inte jag har)
(Stackars Lisa, nu blir hon blåst på sina miljoner)
(Blir hon på smällen, så blanda inte in mig... De känner inte vittnet till.)

-"Jag älskar dig Pedro... Du måste komma till Gällivare på Lappmarknaden, så jag får visa upp dig för mina vänninor"
-"Vanja... Jag skulle gärna komma, tillsammans med Juan men svenska Gunnar har hotat me att slå sönder ballkulorna om vi visar oss i Gällivare."


 

Tiger moth'en illa åtgången efter Saddam Husseins scud-missiler

 

(Vilken syn... Vilken syn... Oh... Jag tror jag får hjärtsnörp)

 

(Du kan känna dig lugn Gunnar jag tror att han är desarmerad och halstrad. Jag vet nog hur en slipsten skall dras.)

 

(De e bra Lisa och Vanja. Spela ut er sexapell... Kommer jag bara runt knuten så är hela resan ekonomiskt i hamn.)

 

(Min kortkorta skinnkjol tycks göra verkan)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0